booked.net
 
 

 

Damat

OTOPARK ÜCRETLERİ GÜNCELLENDİ.. İŞTE ÜCRETLER..

OTOPARK ÜCRETLERİ GÜNCELLENDİ.. İŞTE ÜCRETLER.. OTOPARK ÜCRETLERİ GÜNCELLENDİ.. İŞTE ÜCRETLER..

Türkiye’nin en büyük Dünyanın da ilk üç arasında sayılabilecek büyüklük ve kapasiteye sahip havalimanı olan İstanbul Havalimanı bu büyüklüğü ile birlikte başka ihtiyaçların da doğmasına sebep olmaktadır. Şehir merkezine uzak olan ve henüz toplu taşıma sistemlerinin aktif olmadığı bir havalimanı olması nedeniyle ciddi anlamda otopark ihtiyacı içermektedir. Bununla ilgili genel anlamda bir çözüm üretilmiş ve ücretlendirilmiş durumdadır.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünce ihale edilen KÖİ Projeleri kapsamında Havalimanı/Terminal İşletmecileri tarafından işletilen havalimanları/terminallerinde 2019 yılında uygulanacak otopark ücret tarifeleri de belli oldu.

İstanbul’da hava taşımacılığının ilk limanı olan ve hergün binlerce yolcunun şehirler ve ülkeler arası seyahatinin yapıldığı Atatürk Havalimanı geçtiğimiz yıllarda yapılan proje ile taşınacağı açıklan ve nitekim geçtiğimiz haftalarda taşıma işlemi gerçekleşmişti.

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük havaalanı olma unvanını elinde bulunduran yeni İstanbul Havaalanı geçtiğimiz haftalarda hizmete açılmıştı.

Atatürk Havalimanında dün yapılan uyarı ile otoparkta kalan son araçlarından tahliyesi gerçekleşmiş İstanbul’da hava taşımacılığının yeni adresi İstanbul Havaalanı olmuştu. Yeni havalimanının hizmete girmesiyle havalimanında hizmetlerin ücretleri belli olmaya başladı. Yeni hava limanında seyahat edeceklerin merak ettiği soruların başında gelen otopark ücretleride yapılan açıklama ile netlemiş oldu.

İstanbul Havalimanı’ndaki ücretsiz otopark hizmeti sona erdi. Buna göre belirlenen otopark ücret tarifeleri ise şöyle… Büyük taşınmanın ardından 7 Nisan’da tam kapasite ile hizmet vermeye başlayan İstanbul Havalimanı’nda otopark hizmeti ücretli hale geldi.

Havalimanında kapalı otoparkın ücreti 1 saat için 21 TL, açık otoparkın ücreti ise 16 TL olarak belirlendi.

Tarifeye göre otopark ücretleri şöyle: “Kapalı otopark ücreti, 0-1 saat: 21 TL, 1-3 saat: 25 TL, 3-6 saat: 39,50 TL, 6-12 saat: 47 TL, 12-24 saat: 63 TL, aylık 444 TL.

Açık otopark ücreti, 0-1 saat: 16 TL, 1-3 saat: 19 TL, 3-6 saat: 29 TL, 6-12 saat: 32 TL, 12-24 saat: 44,50 TL, aylık 332 TL.”

(Kamuajans.com)

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :  

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.