booked.net
 
 

 

Damat

Kafkas çılgına döndü!

Kafkas çılgına döndü! Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas maç sonrası düzenlenen basın toplantısında bir muhabirin Volkan Şen ile ilgili sorduğu soru karşısında sert tepkiler gösterdi




Kafkas, "Volkan Şen çıkarken bir hareket yaptı. Oyundan çıktığına mı tepki gösterdi?" şeklindeki soru üzerine, "Bize bir hareket yapmadı. Öyle bir çocuk değil asla o şeyi yapmadı. Ne Trabzonspor'a ne bize öyle bir şey yapmadı. Çıkarken ara sıra bu tip şeyler olabilir yani. Öyle bir saygısızlık bize hiç kimse yapamaz hele Trabzonspor kulübüne hiç kimse yapamaz" karşılığını verdi. Soruyu soran gazetecinin "ellerini açması" üzerine Kafkas çılgına döndü. "Ellerini açıyorsun da sor da söylüyorum sana" diyen Kafkas, "Ben de sana cevabını söylüyorum. Ben de sana cevabını veriyorum. El yani" ifadelerini kullandı.
Gazetecinin "Ne yapayım ellerimi açmayayım mı" demesi üzerine Kafkas, "Cevaptan tatmin olmadın mı?" karşılığını verdi. Kafkas daha sonra yerinde kalkarak, gazetecinin üzerine yürümeye çalıştı ancak yanında oturan görevli buna engel oldu.

Kafkas, ardından gazetecilerin sorularını cevaplamaya devam etti. Bir gazetecinin "Yabancı oyuncu revizyonuna gidecek misiniz?" sorusuna ise, "Çok doğru. Çok az yabancı oyuncu kalacak. Yeni bir oluşum var, yeni bir yönetim geliyor. Ben çok iyi bir Trabzonsporluyum ama yeni gelecek yönetimin de her türlü kararına saygılıyım. Devam ederler etmezler bilemem ama ben kalırsam yabancı oyuncuların büyük bir kısmı değişecek. Ben bunun sinyallerini daha önce vermiştim. Hem bir kaç Türk oyuncu hem yeni yabancı oyuncu ihtiyacım var" cevabını verdi.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Kafkas, çılgına, döndü!

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.