booked.net
 
 

 

Damat

Oy oranı yüzde kaç?

Oy oranı yüzde kaç? AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu katıldığı bir televziyo programında, yapılan anketlerde partisinin oy oranını yüzde 52-53 arasında olduğunu açıkladı. İçki yasağı tartışmalarını da değerlendiren Babuşçu, “İçki yasaklanmıyor; çocukların ve gençlerin içkiye ulaşması noktasında bir takım engellemeler koyuluyor” dedi.



İSTANBUL

Cnn Türk'te yayınlanan 360 Derece programına konuk olan Aziz Babuşcu, Türkiye gündemindeki birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Programda, son günlerde yaşanan muhafazakarlık tartışmalarına değinen Aziz Babuşcu, AK Parti'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden sonra yaptığı balkon konuşmasındaki ruha halen sahip olduğunu ve toplumun bütün kesimlerini aynı oranda önemsediğini söyledi. Babuşcu sözlerine şöyle devam etti: “Başbakanımızın seçimden sonra yaptığı balkon konuşmasındaki o ruh çok önemli. Biz toplumsal uzlaşı söylemimizi sürdürüyoruz. Yoksa seçimden sonra Başbakan bir balkon konuşması yapar, onun rüzgarıyla bir süre gider gibi bir durum yok. Biz hep balkondaydık ve balkonda ne söylediysek sokakta da onu söylüyoruz. Biz o ruhu hiç kaybetmedik. Biz hep öyleyiz. O balkondan hiç inmedik.”

Bütün toplum kesimleriyle ilişkilerinin devam ettiğini belirten Babuşcu, “Biz farklı bir şey söylemiyoruz. Gizli ajanda eleştirisi yapanlara hangi icraatımızın sonucu olarak bunu söylediklerini sormak isterim. Biz herkesten oy almak istiyoruz. Bu çaba içindeyiz ama bu çabanın mutlaka oya dönüşmesine gerek yok. Bütün toplum kesimleriyle mutlaka temas etmeli, iletişim kurmalıyız. Bu oya dönüşürse daha mutlu oluruz. Benim, bizi anlamakta zorlanan ya da hayatına müdahale edileceği endişesini taşıyan seçmenle iletişim kurmak yoğun mesai harcıyoruz. Hem anlamaya hem kendimi anlatmaya çalışıyorum. Biz 10 yıldır iktidarda olan bir partiyiz. AK Parti hangi pratiği ortaya koydu da insanların hayatlarına müdahale edileceği endişesi güçlendi, kaygıları arttı? Bunu konuşmamız lazım.” dedi.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Oy, oranı, yüzde, kaç?

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.