booked.net
 
 

 

Damat

Galatasaray'dan ilk transfer bombası

Galatasaray'dan ilk transfer bombası Galatasaray ilk transfer bombasını patlattı. Sarı Kırmızılı kulüp, uzun zamandır gündeminde olan Aurelien Chedjou'yu renklerine bağladı.



Kamerunlu stoper ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı. 28 yaşındaki yıldız oyuncuya yıllık 2.2 milyon avro ve maç başına 10 bin avro ödeneceği öğrenildi.

Transferin bugün resmen açıklanması bekleniyor.

GALATASARAY CHEDJOU'YU BORSAYA BİLDİRDİ

Galatasaray, Fransa'nın Lille FC Kulübü'nde forma giyen futbolcu Aurelien Chedjou ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformun'da (KAP) yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Aurelien Chedjou ve kulübü Lille FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir” ifadeleri yer aldı.

GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERİ CHEDJOU FRANSA'DA YILIN DEFANS OYUNCUSU

 Galatasaray'ın transfer görüşmelerine başladığı Kamerunlu oyuncu Aurelien Chedjou, sarı-kırmızılı takıma çok yakın. Stoper sorununu sürekli dile getiren teknik direktör Fatih Terim'de uzun süredir Chedjou isminde ısrarlıydı.

Marsilya forması giyen Nicolas Nkoulou ve Paris-Saint German'li Mamadou Sakho'yu geride bırakarak Fransa Lig 1'de 2012-2013 sezonunun en iyi defans oyuncusu seçilen 28 yaşındaki yıldız futbolcu Chedjou, ara transfer döneminde de ismi sık sık Galatasaray ile anılmıştı. 2011 Fransa Kupası şampiyonluğu ve yine aynı yıl içerisinde Fransa Lig 1 kupasını kaldıran Aurelien Chedjou, bu sezon da Lille takımı ile 33 maç oynadı. Takımı adına da 3 gol kaydeden yıldız futbolcu, lig boyunca da 3 sarı kart gördü. Kamerun Milli Takımı'nın da değişmez isimlerinden olan Chedjou'nun, sarı-kırmızılı takıma imzası artık an meselesi.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Galatasaraydan, ilk, transfer, bombası

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.