booked.net
 
 

 

Damat

Reyhanlı saldırısının bir numaralı zanlısı adliyeye sevk edildi

Reyhanlı saldırısının bir numaralı zanlısı adliyeye sevk edildi Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 52 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıların bir numaralı zanlısı ve planlayıcısı olduğu belirtilen N.E'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi Adana Adliyesi'ne sevk edildi.



ADEM KARAGÖZ
HATAY

11 Haziran'da Yayladığı ilçesine bağlı Güveççi Köyü'nden Suriye'ye geçmeye çalışırken güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonla gözaltına alınan N.E. ile diğer 4 zanlının Hatay Emniyet Müdürlüğündeki sorgulamaları tamamlandı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013 günü 52 kişinin hayatını kaybettiği çok sayıda kişinin yaralandığı 2 ayrı bombalı saldırısının başzanlısı olduğu belirtilen Nasır Eskiocak, Hatay Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından sabah saatlerinde Adana Adliyesi'ne getirildi. Eskiocak'ı polis en son midibüsten çıkartırken zanlının elinin ve ayağının sargılı olduğu yürümekte göçlük çektiği görüldü.

11 Haziran tarihinde Hatay'ın Yayladağı ilçesine bağlı Güveççi köyünün Suriye ile olan sınır hattından kaçmak isterken güvenlik güçleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan Nasır Eskiocak, sorgusunun tamamlanmasının ardından kendisine patlama sonrasında yardım ve yataklık eden şüphelilerle birlikte Hatay Emniyet Müdürlüğü'nden alınarak Adana Adliyesi'ne gönderildi.

Adliyeye getirilen 5 kişi, savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilecek.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Reyhanlı, saldırısının, bir, numaralı, zanlısı, adliyeye, sevk, edildi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.