booked.net
 
 

 

Damat

Trabzonspor, UEFA'ya gidiyor

Trabzonspor, UEFA'ya gidiyor Trabzonspor, UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ilgili aldığı ‘Disiplin Kurulu'na sevk kararından sonra, gelişmeleri daha yakında takip etmek amacıyla Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki günlerde UEFA merkezine giderek yetkililerle görüşecek.



GÖKMEN ŞAHİN
TRABZON

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesinin ardından gelişmeleri yakından takip etmek amacıyla İsviçre'ye giden Türkiye Futbol Federasyonu'nun ardından Trabzonspor'da gelişmeleri yakından takip etmek amacıyla önümüzdeki günlerde UEFA merkezine gidecek.

3 Temmuz süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken ve Trabzonspor seçimlerinde kupa ile ilgili sarf ettiği sözlerle bordo-mavili taraftarların beğenisini kazanan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı yöneticiler, gelişmeleri yakından takip etmek maksadıyla İsviçre'de üst kuracak.

Trabzonspor, gelişmeleri yakından takip etmek amacıyla UEFA'ya yazılı başvuruda bulunmasının ardından önümüzdeki günlerde UEFA'ya gidecek. Başkan Platini ile görüşmesi beklenen İbrahim Hacıosmanoğlu, yapılan yazılı ifadeleri bu kez sözlü olarak gerçekleştirecek. Trabzonspor UEFA'dan tatmin edici bir sonuç alamaması durumunda konuyu FIFA'ya taşıyacak.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Trabzonspor, UEFAya, gidiyor

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.