booked.net
 
 

 

Damat

Bu da 'amuda kalkan adam'

Bu da 'amuda kalkan adam' “Duran Adamlar” eyleminin devam ettiği Taksim Meydanı'nda bir kişi amuda kalkarak protestoya destek verdi.



ERHAN YILMAZ - MURAT SOLAK
İSTANBUL

“Duran Adamlar” eylemlerinin devam ettiği günlerde değişik bir eylem türü daha başladı. Taksim Meydanı'na gelen bir vatandaş “Duran Adamlar”ın olduğu yerde amuda kalkarak protesto gösterisini destek verdi.

Yaklaşık bir dakika boyunda amuda duran adam, vatandaşların alkışlarıyla eylemine son verdi.

BİKİNİLİ EYLEMCİYE TEPKİ

Taksim Meydanı'ndaki “Duran Adamlar”ın yanına bikini ile gelen kadına, yoldan geçen bir başka kadın tepki gösterdi.

Taksim Meydanı'nda günlerdir eylemlerini sürdüren “Duran Adamlar”ın yanına bu kez ilginç bir eylemci geldi. “Duran Adamlar”ın yanına bikini ile gelerek dans etmeye başlayan kadına, yoldan geçen bir başka kadın tepki gösterdi. İki kadının arasında kısa süren tartışmaya vatandaşlar da katıldı.

Yaşlı kadın, “Ben Atatürk'ü seviyorum bunun neyini çekiyorsunuz? Görmüyor musunuz halini? Ben de Atatürk'ü seven kişiyim” dedi. Yaşanan tartışmanın ardından vatandaşların “Seni kim gönderdi?” demesi üzerine yaşlı kadın, “Beni buraya hiç kimse göndermedi. Ben Şirinevler'de oturuyorum. Eğer beni buraya birisi gönderdiyse ben burada kendimi asarım” dedi.

Süren tartışmalar süren olay yerine gelen sivil polisler yaşlı kadını güçlükle sakinleştirerek olay yerinden uzaklaştırdı.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Bu, da, amuda, kalkan, adam

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.