booked.net
 
 

 

Damat

Kırpınar'da final müsabakası sonuçlandı

Kırpınar'da final müsabakası sonuçlandı 652. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde Ali Gürbüz finalde rakibi İsmail Balaban'ı mağlup ederek altın kemerin sahibi oldu.



652. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde Ali Gürbüz finalde rakibi İsmail Balaban'ı mağlup ederek altın kemerin sahibi oldu.

RECEP KARA'DAN “FAUL” İDDİASI

Kırkpınar'ın yarı finalinde Ali Gürbüz'e yenilen Recep Kara, doping testi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Finalde karşılaştığı rakibinin kendisine faul yaptığını dile getiren Kara, yaptığı tüm itirazlara rağmen hakemin kararını değiştirmediğini vurguladı.

“İTİRAZIM KABUL OLMADI”

Kara, geçtiğimiz yılbaşında kolundan bir ameliyat olduğunu belirterek, “Buraya gelirken altın kemer hayaliyle geldik. Altın kemeri almak için çalıştık bir yıldır. Ama bunda da vardır bir hayır. Yarı Final maçında, ben daha önce kolumdan bir ameliyat geçirdim yılbaşında. Rakibimde koluma biraz faullü hareket yaptı. Hakemin düdük çalıp, çalmadığını duymadım. Ama faullü bir hareket yaptı. İtirazımız kabul olmadı. Ameliyat olduğum kolu biraz ağrıttım. Yapacak bir şey yok. Tebrik ederim. Kısmet, nasip bu kadarmış. Önümüzdeki seneye bakacağız” dedi.



“HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ”

Kara, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Normal sürede ben rakibimle güreşirken, benim parmağım gözüne girdi. Kendini yere attı, ben üzerine gitmedim. Gidebilirdim de ama gitmedim. O da benim koluma faullü bir hareket yaptı. Hakem devam dedi ve o da puan aldı. Maç bitti ve karar da değişmedi. Vardır bunda da bir hikmet. Hayırlısı böyleymiş. İnşallah seneye.”

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Kırpınarda, final, müsabakası, sonuçlandı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.