booked.net
 
 

 

Damat

Gezi Parkı yeniden halka açıldı

Gezi Parkı yeniden halka açıldı Olayların ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bakıma alınan Gezi Parkı, bugün yeniden halka açıldı. Parkın son hali vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.



15 Haziran günü güvenlik güçlerinin göstericileri dağıtmalarının ardından kapatılan Gezi Parkı, bugün halka açıldı. Vatandaşlar Gezi Parkı'nın açılmasından son derece memnun olduklarını ifade ederek, parkın güzelleştirildiğini belirttiler. Parka gelen bir vatandaş, “Çok güzel olmuş. Ama yakıp yıkılması kötü olmuştu. Çok zarar verildi. Parkta güzel. İnsanlarda memnun bu durumdan” diye konuştu.
Parkın açılmasından son derece mutlu olduğunu vurgulayan bir başka vatandaş ise, “Çok mutluyum ve sadece kitap okumak istiyorum” dedi. Taksim Gezi Parkı eylemlerinde yaşananları bir rezalet olarak değerlendiren bir vatandaş da, “Parkı çok güzel buldum. Açılması çok iyi oldu. Geldim oturdum ve gazetemi okuyorum. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Bu süreçte yaşananları tam bir rezalet olarak görüyorum. Parkı gelerek mahvettiler. Ondan sonra çekip gittiler. Devlette üzerine düşeni yaptı. Geldi, düzeltti, temizledi, yeşillendirdi ve vatandaşa açtı. Olması gereken buydu ve oldu” şeklinde konuştu.Gezi Parkı'nın açılması en çok çocukları mutlu etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Gezi Parkı'na yapılan oyun parkı, çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Çocuklar salıncaklarda keyifli anlar yaşadı. Olası bir olumsuzluğu karşı parkın belirli kısımlarında polisin bekleyişi ise devam ediyor.



ERHAN YILMAZ - İSMAİL COŞKUN - OĞUZCAN YAZAR

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Gezi, Parkı, yeniden, halka, açıldı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.