booked.net
 
 

 

Damat

Mobilya atölyesinde korkutan yangın

Mobilya atölyesinde korkutan yangın Bağcılar'da, bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın devam ederken, itfaiye ekipleri yoğun duman dolayısıyla müdahalede güçlük çekiyor.



Bağcılar'da, bir mobilya imalathanesinde çıkan yangın devam ederken, itfaiye ekipleri yoğun duman dolayısıyla müdahalede güçlük çekiyor.Edinilen bilgiye göre, Barbaros Mahallesi Mahmutbey Caddesi 16. Sokak üzerinde saat 14.00 sıralarında, sokak üzerinde yer alan dört katlı bir binanın bodrum katında faaliyet gösteren mobilya/baza imalathanesinde yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken olay yerine Bağcılar ve Kocasinan başta olmak üzere çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, bodrum katındaki yangına yoğun duman dolayısıyla müdahale etmekte güçlük çekerken duman tahliye çalışmaları aralıksız sürüyor.
Öte yandan, bazı vatandaşlar bir iki kişinin imalathanede olabileceğini ifade etti. Yetkililer içeride ölü olmasından endişe duyuyor.

BİR KİŞİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

Bağcılar'daki mobilya imalathanesinde çıkan yangında bir kişinin cesedine ulaşıldı. Yangın kontrol altına alınırken içeride başka ceset olup olmadığı araştırılıyor.

UĞUR ULU-ORHAN METE
İSTANBUL

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Mobilya, atölyesinde, korkutan, yangın

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.