booked.net
 
 

 

Damat

Iğdır'da doktora linç girişimi

Iğdır'da doktora linç girişimi Iğdır Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dahiliye Uzmanı Dr. İrfan Tursun, hasta yakını olduğu bildirilen yaklaşık 15 kişinin saldırısına uğradı.




Alınan bilgiye göre, yoğun bakım servisinde yatan bir hastanın yakınları, doktordan hastanın sağlık durumu hakkında bilgi istedi. Doktor hastanın sağlık durumuyla ilgili gerekli bilgiyi verdiğini daha fazlasının verilmemesi gerektiğini söyledi. Doktor Tursun, hafta sonu mesaisini bitirip evine gitmek için arkadaşının arkadaşının arabasına bindiği sırada yanına hasta yakını olan bir kişi tekrar gelerek bilgi istedi. Doktor, gerekli açıklamayı yaptığını söyleyerek gitmek istediği belirtti. Hasta yakını burada doktoru arabanın kapısı arasına sıkıştırmaya çalıştı. Doktor kendisini korumaya çalışırken, hastane kapısında bekleyen ve hasta yakını oldukları belirlenen yaklaşık 15 kişi de aynı anda doktora saldırdı. Doktor geriye kaçarken, kalabalık doktoru kovalamaya devam etti. Doktor saldırıyı ufak sıyrıklarla atlatırken, olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Yaşanan saldırı anı güvenlik kamerasına da yansırken, Iğdır Devlet Hastanesi sağlık çalışanları da olayı protesto etmek amacıyla poliklinikleri kapatarak sağlık hizmeti sunmadı.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Iğdırda, doktora, linç, girişimi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.