booked.net
 
 

 

Damat

Red Bull Salzburg agresif oynayacak

Red Bull Salzburg agresif oynayacak Red Bull Salzburg Teknik Direktörü Roger Schmidt, maçta agresif bir oyun ortaya koyacakalarını söyledi.



Red Bull Salzburg Teknik Direktörü Roger Schmidt, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun rövanşında yarın Fenerbahçe ile yapacakları maçta agresif bir oyun ortaya koyacakalarını söyledi.Teknik Direktör Schmidt, futbolcu Kevin Kampl ile katıldığı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantısında yarın oynayacakları maçı değerlendirdi.Schmidt, sarı-lacivertli ekibe 0-0'lık sonucun yeterli olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:“Fakat bununla yetineceklerini sanmıyorum. Oyunun gelişimine göre biz de karşılık vereceğiz. Sanırım her zamanki gibi gelişecek. Bizim için rakibimizin oyun tarzı çok önemli değil. Kendi oyunumuza bakacağız. Agresif bir şekilde oynamaya çalışacağız. Bu şekilde Fenerbahçe'ye sorunlar çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Bu da bizim başvurabileceğimiz tek yol diyebilirim. Çok genç bir kadromuz var. Maçı kazanmak için kendi takımımızın yaş itibarıyla mentalitesine uygun bir oyun kurmaya çalışacağız.”

İlk maçtaki hakemin yönetimi ile ilgili bir soru üzerine Schmidt, “8,5 puan diyorsunuz. 100'e kadar çıkıyor mu bu ölçek. O zaman çok az puan almış” diye yanıt verdi.

Red Bull Salzburg takımının futbolcularından Kevin Kampl, kolay bir maç olmayacağını, ancak kazanacaklarına inandığını ifade etti.
Red Bull Salzburg kulübünün, ilk maçta rakibine yaptığı bir hareket nedeniyle ceza alması için şikayet ettiği, ancak UEFA'nın ceza vermediği Fenerbahçeli futbolcu Bruno Alves ile ilgili soru üzerine kulüp sportif direktörü Ralf Rangnick, “Hakemin bu hareketi görmemesi veya görüp de kırmızı kart vermemesi çok tuhaf. Biz de UEFA'ya başvurduk. Bu sahneyi
tekrar izlemelerini istedik. Bu tür hareketler cezalandırılmazsa, Fair play'in bir anlamı kalmıyor. Fenerbahçe'nin oyuncularının da böyle bir takım hareketlere ihtiyacı yok bence. Oyun oynandı, bitti. Kendi sahamızda bir gol atmış olmamız hakemin suçu değil. Tabii ki umutluyuz. Yarınla ilgili olarak objektif bir hakem kadrosunun sahada olmasını ümit ediyoruz. Durumları nesnel, tarafsız bir şekilde değerlendirmelerini ümit ediyoruz. Yarın bu statta adil hakemler bekliyorum” açıklamasında bulundu.

SALZBURG HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Diğer yandan Red Bull Salzburg takımı, hazırlıklarını tamamladı. Avusturya temsilcisi, son antrenmanını Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirdi.
Teknik direktör Roger Schmidt'in saha ortasında topladığı futbolcularıyla bir süre toplantı yapmasının ardından başlayan çalışmanın, ilk 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık tutuldu. Salzburglu futbolcular, çalışmanın basına açık bölümünde koordinasyon ve ısınma çalışmaları yaptı. Daha sonra basın mensuplarına kapatılan antrenmanda Avusturya ekibin yarın ki maçın taktik çalışmasını yaptığı bildirildi.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Red, Bull, Salzburg, agresif, oynayacak

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.