booked.net
 
 

 

Damat

Mısır'ın geçiçi Başbakan'ı müdahaleyi savundu

Mısır'ın geçiçi Başbakan'ı müdahaleyi savundu Mısır'ın geçici Başbakanı Hazem El Beblavi, hükümetin meydanlardaki Mursi destekçilerine müdahale edilmesi kararını savundu.



Mısır'ın geçici Başbakanı Hazem El Beblavi, hükümetin meydanlardaki Mursi destekçilerine müdahale edilmesi kararını savundu.Mısır Devlet Televizyonu'nda yayınlanan açıklamasında, “Durumun, kendisine saygısı olan hiçbir devlet tarafından kabul edilemeyecek bir hale geldiğini gördük” diyerek “anarşinin yayılması ve hastaneler ile polis karakollarına yapılan saldırılara” değinen geçici Başbakan Beblavi, yetkililerin müdahale etmekten başka çareleri kalmadığını savundu. Beblavi, alınan kararın “kolay olmadığını” ileri sürdü.
Ülkede bugün ilan edilen olağanüstü hal durumunun süresinin mümkün olduğu kadar kısa tutulmaya çalışılacağını kaydeden geçici Başbakan Hazem El Beblavi, hükümetin, demokrasinin yeniden kurulması için ordu tarafından çizilen yol haritasını uygulamaya kararlı olduğunu söyledi. Beblavi, “Bu yolda devam ederek demokratik ve sivil devletimizi kuracağız” dedi.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Mısırın, geçiçi, Başbakanı, müdahaleyi, savundu

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.