booked.net
 
 

 

Damat

Erdoğan Bayraktar, 'O insanlar bizim insanlarımızdır'

Erdoğan Bayraktar, 'O insanlar bizim insanlarımızdır' Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 'O insanlar bizim insanlarımızdır' diyerek Suriye'deki katliam hakkında açıklamalarda bulundu.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, “Suriye'deki olaylara sessiz kalanlar, Suriye'deki diktatörün yapmış olduğu bu vahşeti durdurmasa, dünyadaki bütün ülkelerin huzur ve vicdani bakımdan kendi vicdanlarının çok rahatsız olacağını kendi insanının yüzüne bakamayacağının net göstergesidir” dedi.TZOB Eğitim Merkezi'nin temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar ‘Suriye'de kimyasal silah kullanımı' ile ilgili basın mensuplarının sorularını cevapladı. Bakan Bayraktar, "İnsanlık olarak çok vahim bir durum olduğunu, vahşet olduğunu söylemek lazım. Suriye'nin başındaki insanlıktaki nasibini almayacak duruma gelen insanın kendi yavrularına, bebelerine, kadınlarına, yaşlılarına kimyasal silah kullanacak kadar uykunda iken bebeleri öldürecek kadar nehri dönmüşse, tüm dünya buna formalite ileri karşılık veriyorsa, dünyanın ne durumda olduğunu, medeniyim diye ortaya çıkan medeniyet tezgahtarlığı yapan ülkelerin ne durumda olduğunu çok net göstergesidir. Suriye'deki olaylara sessiz kalanlar,,Suriye'deki diktatörün yapmış olduğu bu vahşeti durdurmasa, dünyadaki bütün ülkelerin huzur ve vicdani bakımdan kendi vicdanlarının çok rahatsız olacağını kendi insanının yüzüne bakamayacağının net göstergesidir. O yavrular bizim yavrularımızdır, o insanlar bizim insanlarımızdır. Onlara gözü dönmüş bir iradenin bir an evsel defolup gitmesi lazım” diye cevap verdi.

Sınırlarda alınan tedbirlere yönelik olarak sorulan bir soru üzerine ise Erdoğan, kabine olarak konuyu görüştüklerin ve gerekli tedbirleri aldıklarını kaydetti.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Erdoğan, Bayraktar, O, insanlar, bizim, insanlarımızdır

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.