booked.net
 
 

 

Damat

Bıçaklı saldırıya uğrayan Japon turist saldırganı teşhis etti

Bıçaklı saldırıya uğrayan Japon turist saldırganı teşhis etti Nevşehir'in Göreme beldesindeki Zemi Vadisi'nde bıçaklı saldırıdan yaralı kurtulan Hoshie Teramatsu, gözaltına alınan M.V.D.'yi teşhis etti.



Nevşehir'in Göreme beldesindeki Zemi Vadisi'nde bıçaklı saldırıdan yaralı kurtulan Hoshie Teramatsu, gözaltına alınan M.V.D.'yi teşhis etti.Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan M.V.D., saldırıdan yaralı kurtulan Japon turist Hoshie Teramatsu'nun yattığı Nevşehir Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kadın turist, saldırganı teşhis etti.İlk ifadesinde M.V.D.'nin suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

KAPADOKYA'DAKİ ESNAF, İŞYERLERİNE TÜRK VE JAPON BAYRAKLARI ASTI

Nevşehir'in Göreme beldesinde bir kadın Japon turistin öldürülmesi, diğerinin de ağır yaralanması olayıyla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.Öğle saatlerinde gözaltına alınan şahıs, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince sağlık kontrolü için Nevşehir Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kimliği açıklanmayan şahsı, hastanenin arka kapısından hastaneye alan güvenlik güçleri, gazetecilerin görüntü almaması için şahsı yine bir başka kapıdan çıkararak jandarmaya teslim etti. Şahsın jandarmadaki sorgusu sürüyor.

ZEMİ VASİNDE SESSİZLİK
Olayın meydan geldiği ve her gün yüzlerce turist tarafından ziyaret edilen Göreme Beldesindeki Zemi Vadisi'nde sessizlik hakim. Olayın meydana geldiği yer kartonlarla örtülürken, yerdeki kan izleri ise dikkat çekti. Öğle saatlerine kadar hiçbir turistin gelmediği vadide, Göremeli esnaf, ölen turist için akşam saatlerinde bir anma programı düzenleyecek.Bu arada, olayın meydana geldiği vadi girişinde esnaflık yapan Hasan Budak isimli turizmci, ölen ve yaralanan 2 Japon turisti, dün öğle saatlerinde vadiye girerken gördüğünü ve bir süre sonra yanına gelen başka bir turistin kendisinden ambulans çağırmasını istediğini söyledi. Budak, ''2 Japon genç turisti vadiye girerken gördüm. Onlar vadiye girdikten bir süre sonra yanıma gelen bazı esnaf arkadaşlar ve turistler, benden ambulans çağırmamı, 2 kadın Japon turistin yaralandığını söylediler. Ben de hemen ambulansı aradım. Olay yerine gelen ambulansla yaralı Japon turist hastaneye kaldırıldı. Olaydan hepimiz büyük üzüntü duyduk'' dedi.

Olayın meydana geldiği ve Kapadokya'nın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Göreme beldesinde ise esnaf işyerlerine Türk ve Japon bayrakları astı. Göreme esnafından Hasan Polat, Türk halkının Japon turistlere olan sevgisini belirtmek için böyle bir şey yaptıklarını belirterek, ''Esnaf olarak çok üzüntülüyüz. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı'' diye konuştu.

MERT ÖZPAMUK

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Bıçaklı, saldırıya, uğrayan, Japon, turist, saldırganı, teşhis, etti

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.