booked.net
 
 

 

Damat

Japon turistin katil zanlısı F.U. olanları soğuk kanlılıkla anlattı

Japon turistin katil zanlısı F.U. olanları soğuk kanlılıkla anlattı Nevşehir'in Göreme Beldesi'ndeki olayla ilgili olarak yakalanan katil zanlısı F.U. olayı soğuk kanlılıkla anlattı.



Nevşehir'in Göreme Beldesi'nde ki olayla ilgili olarak yakalanan katil zanlısı F.U. olayı soğuk kanlılıkla anlatırken, turistler Mai Kurkiharac ve Hoshie Teramatsu'nun tecavüzden sonra kaçtıklarını ancak peşlerinden giderek yakaladığını ve yeniden nasıl bıçakladığını gösterdi.
Polis ekipleri tarafından yakalanan katil zanlısı F.U. adliyedeki ifadesinin ardından olayın meydana geldiği Zemi vadisinde olayı tüm ayrıntılarıyla anlattı. Zanlının vadiye getirilişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken, yöre halkı zanlıya tepki gösterdi.Cumhuriyet Savcısı'nın da bulunduğu yer göstermede F.U. ilk olarak turistleri otomobiline aldığını ve Mai Kurkiharac'ı bıçaklayarak tecavüz ettiğini ve Hoshie Teramatsu'yu da bıçaklayarak tecavüze yeltendiğini anlattı.Japon turistlerin kendisinden kurtularak vadinin derinliklerine kaçmaya çalıştıklarını anlatan F.U., turistlerin peşinden koşarak yakaladığını ve kar sularının birikmesi için kullanılan küçük kuyuda iki turisti yeniden bıçakladıktan sonra otomobiline binerek olay yerinden ayrıldığını anlattı.Yer gösterme sonrasında geniş güvenlik önlemleri altında otomobile bindirilen F.U. yeniden adliyeye götürüldü.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Japon, turistin, katil, zanlısı, F.U., olanları, soğuk, kanlılıkla, anlattı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.