booked.net
 
 

 

Damat

Anne cinayeti zanlıları adliyeye sevk edildi

Anne cinayeti zanlıları adliyeye sevk edildi İzmir'de öldürülen Gülseren Süngü'nün (39) katil zanlısı olduğu iddia edilen kız kardeşler Ş.P. (19) ve B.P. (17) Aliağa Adliyesi'ne sevk edildi.



İzmir'in Aliağa ilçesinde evinde bıçaklanarak öldürülen Gülseren Süngü'nün (39) katil zanlısı olduğu iddia edilen kız kardeşler Ş.P. (19) ve B.P. (17), Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Aliağa Adliyesi'ne sevk edildi.Anne Süngü'yü, elektroşok cihazı ile etkisiz hale getiremedikleri için kafasına vurarak bayılttıkları, daha sonra ise bıçaklayarak öldürdükleri iddia edilen ve gözaltına alınan iki kız kardeş, Aliağa Adliyesi'ne sevk edilirken gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. ilk ifadelerinde annelerinin kendilerine baskı yaptığını, üzerlerine çok fazla geldiği için öldürdüklerini söyledikleri belirtildi.Anne Süngü'nün cesedi eve gelen arkadaşı E.Ş. tarafından kanlar içinde bulundu. Otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cenaze, yakınları tarafından alınarak memleketleri Aydın'ın Umurlu beldesi Eğrikavak köyünde toprağa verilmek üzere götürüldü.
Gülseren Süngü'nün çevresinde sevilen bir kişi olduğunu ifade eden amcası Sebahattin S., “Balıkesir'den Aliağa'ya taşınan ailenin geçim sıkıntısı çekmemek için Anne Süngü'nün çalıştığını ve kızlarına çok düşkün olduğunu” söyledi.



HABER: FERRUH SERÇE-HİCABİ ÇALOĞLU

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Anne, cinayeti, zanlıları, adliyeye, sevk, edildi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.