booked.net
 
 

 

Damat

Başbakan Erdoğan'dan provokasyon uyarısı

Başbakan Erdoğan'dan provokasyon uyarısı Başbakan Erdoğan, sokakların yangın yerine çevrilmek istendiğini belirterek provokasyon uyarısında bulundu.



Adıyaman'da havalimanı ve yapımı tamamlanan tesislerin ortak açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan, "CHP'nin bazı milletvekillerinin bizzat içinde olduğu bir kirli senaryo Türkiye'de sergilenmek isteniyor" dedi.Erdoğan, Türkiye'de yaşayan Alevi vatandaşlara seslenerek, "Kökü dışarıda olan, ipini Türkiye düşmanlarının tuttuğu provakatörlerin oyunlarına gelmeyeceğiz. CHP'nin bazı milletvekillerinin bizzat içinde olduğu bir kirli senaryo Türkiye'de sergilenmek isteniyor. İbadethanelerde çirkin kışkırtmalar yapılıyor, kan akması için her türlü tahrikler yapılıyor. Bir kirli el maalesef ana muhalefet partisi milletvekillerini maşa olarak kullanıp Türkiye'de huzursuzluk çıkartmak istiyor. CHP'nin tarihinde başta genel başkanları olmak üzere araştırsınlar baksınlar; acaba kaç tane cemevi açılmıştır. Yazılı ve görsel medyaya, köşe yazarlarına sesleniyorum; araştırsınlar baksınlar. Bir de AK Parti'nin iktidarı döneminde acaba ne kadar cemevi açılmış, onlara da bir baksınlar. Görecekler ki, mukayese edilemeyecek desteğimiz var. Bu CHP daha Dersim'in hesabını veremedi. Şimdi ülkemi karıştırmak için maalesef tüm vilayetlerimizde huzursuzluk meydana getiriyorlar. Hukuk dışı eylemlere karşı Türkiye Cumhuriyeti Devleti hukuk içinde her türlü müdahaleyi yapacaktır ve yapma hakkına sahiptir. Bizim huzurumuzu kimse kaçıramaz, kimse tehdit edemez. Kirli tuzağa karşı uyanık ve sağduyulu olmak zorundayız" diye konuştu.

Erdoğan, "Sandık demokrasinin namusudur. Neticeyi Sandıktan Alamıyorlar Başka Yollara Başvurarak Milletin Huzurunu Kaçırıyorlar” dedi.Başbakan Erdoğan, konuşmasında muhalefet partisi CHP'ye yüklendi. Erdoğan, "Sanal gündemlere takılıp kalmayacağız. Sanal gündemlere takılanlar bizi meşgul edeceklerini sandılar. Ülkeye zaman kaybettiren, zarar veren, yakıp yıkan, milletimin huzurunu kaçıranlardan olmadık, olmayacağız. Sandık demokrasinin namusudur. Bu meydanlarda molotofkokteylleriyle dolaşan gençlere sesleniyorum; onların arkasında olan CHP ve milletvekillerine sesleniyorum; eğer siz kendinize inanıyorsanız, kendinize güveniyorsanız demokraside sandık bu işin namusudur. Sandığa hazırlanırsın, neticeyi alırsan biz de seni alkışlarız. Neticeyi sandıktan alamıyorlar, başka yollara başvurarak bu milletin huzurunu kaçırıyorlar. Sandık sonucuna saygı duymak her siyasi parti için zorunludur. Burası ne Mısır, ne Suriye" diye konuştu.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Başbakan, Erdoğandan, provokasyon, uyarısı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.