booked.net
 
 

 

Damat

Erzurum'da amca kızına tecavüze, 11 yıl hapis

Erzurum'da amca kızına tecavüze, 11 yıl hapis Erzurum'da geçtiğimiz yıl amcasının kızı E.D.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 17 yaşındaki M.F.D., 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.



İDDİANAME: Cumuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, olay, 23 Ağustos 2012'de Çat ilçesine bağlı Tuzlataşı köyünde meydana geldi.Bir ihbar üzerine ortaya çıkan tecüz olayında E.D.'nin amcasının oğlunun tecavüzüne uğradığı belirlendi.
Jandarmada ifadesi alınan E.D., olaydan bir gün önce kendilerine ait atı köyün üst kısmına bağladığını ve sabah aynı yere gittiğini bulamadığını belirterek,"Atı aramaya başladım. Köyün yukarı kısmında olduğunu gördüm ve oraya doğru tırmandım. Atın zinciri yere çakılmış haldeydi. Yerinden çıkarmak için eğildiğimde arkamdan biri geldi ve ellerimi bağlayarak yere düşürdü. Dönüp baktığımda bu kişinin amcamın oğlu olduğunu gördüm. M.F.D. yerden bir taş alarak ağzıma vurdu. Başımdaki yazmayı alarak ağzıma bağladı. Beni sürükleyerek atın bağlı olduğu yerin sağına doğru götürdü. Daha sonra bayılmışım gerisini hatırlamıyorum."Erzurum 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıkarılan M.F.D., "Ben E.'yi seviyorum, kendisi benden şikayetçi değil. Ailesi üzerinde baskı kuruyor. Bana komplo kurdular.' dedi.Mahkeme heyeti M.F.D.'yi çocuğun cinsel istismarı suçundan 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Verilen ceza hükmü ile birlikte tutukluluk halinin devamına karar verildi.

ELİF HASANÇEBİ

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Erzurumda, amca, kızına, tecavüze, 11, yıl, hapis

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.