booked.net
 
 

 

Damat

'Demokratikleşme Paketi' heyecanla izlendi

'Demokratikleşme Paketi' heyecanla izlendi Başbakan Erdoğan'ın 'Demokratikleşme Paketi' açıklaması bir çok ilde heyecanla izlendi.



Hakkarili vatandaşlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın kamuoyunda merakla beklenen “Demokratikleşme Paketi” açıklamasını evlerinde izledi.Sürekli toplumsal olaylarla gündeme gelen Hakkari'deki vatandaşlar Başbakan'ın açıklamasına kitlendi. Bazı vatandaşlar kahvehanelerde açıklamayı izlerken, bazılar ise evlerinde izlemeyi tercih ettiler.

DİYARBAKIRLILAR BAŞBAKAN'IN KONUŞMASINI HEYECANLA DİNLEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı demokratikleşme paketini, Diyarbakırlılar televizyonlarda canlı yayında heyecanla izledi.
Günlerdir beklenen demokratikleşme paketinin içeriği bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Açıklama tüm televizyonlarda canlı yayınla verilirken, Diyarbakırlılar da açıklamayı izlemek için kıraathanelere akın etti. Yenişehir ilçesi Konukevi bitişiğindeki kıraathaneleri dolduran Diyarbakırlılar, Başbakanın açıkladığı demokratikleşme paketini dikkatlice izledi.
Demokratikleşme paketinde beklentilerinin yüksek olduğunu anlatan Diyarbakırlılar, paketin bölgeye huzur ve barış ortamını sağlamasına katkı sunmasını diledi. Vatandaşlar, pakette Kürt sorununun çözüm konusunda anadilde eğitim başta olmak üzere bir çok alanda hak ve özgürlüklerin içermesini beklediklerini söyledi.

15'İ AŞKIN TELEVİZYON KANALI 'DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ'Nİ CANLI YAYINLADI



FEYZULLAH TAŞ- AHMET ÜN - AYDIN YORAT



12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Demokratikleşme, Paketi, heyecanla, izlendi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.