booked.net
 
 

 

Damat

Litvanyalı turist karşıya geçmek isterken otomobil çarptı

Litvanyalı turist karşıya geçmek isterken otomobil çarptı 63 yaşındaki Litvanya uyruklu turist, alışveriş sonrası yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde can verdi.



Antalya'nın Alanya ilçesine 3 gün önce kadın arkadaşlarıyla tatile gelen 63 yaşındaki Litvanya uyruklu turist, alışveriş sonrası yolun karşısına geçmek isterken bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde can verdi. Turistin ölüm anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Çevre Yolu üzeri Dinek Kavşağı'nda meydana geldi. Üç gün önce kadın arkadaşları ile Alanya'ya tatile gelen Litvanyalı 63 yaşındaki Jevgenijs Samuss, akşam saatlerinde arkadaşları ile alışverişe çıktı. Dönüşte Çevre Yolu'ndan yolun hemen karşısındaki oteline geçmek isteyen turist bir anda yola çıktı. Bu sırada ise Antalya yönünden Gazipaşa'ya seyir halinde olan Gökhan K.(25) idaresindeki 07 NS 117 plakalı otomobil hızla kavşağa girince turiste çarptı.Çarpmanın şiddeti ile otomobilin ön camına çarpan ve otomobilin üzerinden aşan turist olay yerinde feci şekilde can verirken, otomobil ise orta refüje çarparak durabildi.İhbar üzerine kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Turistin cesedi olay yerinde savcılık ve polis tarafından yapılan incelemenin ardından cenaze aracı ile Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna kaldırılırken, otomobil sürücüsü Gökhan K., polis tarafından gözaltına alındı.
Kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

RIZA YANIK

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Litvanyalı, turist, karşıya, geçmek, isterken, otomobil, çarptı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.