booked.net
 
 

 

Damat

Güven timleri kurban satıcısı kılığına girip denetim yaptı

Güven timleri kurban satıcısı kılığına girip denetim yaptı Beyoğlu'nda kurban satıcısı, çöpçü ve çoban kılığına giren Güven Timleri, sahte para ile kurban almak isteyen dolandırıcılara ve hırsızlara karşı denetim yaptı.



Her yıl kurban pazarlarında sıkça yaşanan sahte para ile kurban alımlarının ve hırsızlık olaylarına karşı önlem alan Güven Timleri, Beyoğlu'ndaki kurban pazarlarında adeta kamp kurdu. Güven Timleri, çöpçü, kurban satıcısı, alıcısı ve çoban kılığında denetim yaptı. Pazar girişinde bekleyen Güven Timleri, şüpheli gördükleri kişilerin eşkalini pazarda bulunan arkadaşlarına telsiz ile bildiriyor. Pazar içerisinde bekleyen Güven Timleri ise sahte para ile kurban alımı ve hırsızlık olaylarını engellemek için dikkatle davranıyor.
Kurban satıcılarının sahte para tuzağına düşmemesi için Güven Timleri kağıt banknot üzerinde kurban satıcılarına sahte para ile gerçek para arasındaki farkları göstererek anlatıyor.Güven Timleri satıcıları, paranın hologramı ve üzerindeki yazıların kabartmalarına dikkat etmeleri konusunda uyarıyor. Satıcılara yüklü miktarlarda alışveriş yaptıklarını hatırlatan Güven Timleri, laf kalabalığı yaparak tırnakçılık diye tabir edilen hırsızlık konularına karşı duyarlı olarak şüpheli durumlarda kendilerine haber vermelerini istedi. Uygulamadan memnun olduklarını ifade eden kurban satıcıları Güven Timleri'ne teşekkür etti.Güven Timleri'nin kurban pazarlarındaki uygulamalarını bayramın son gününe kadar sürdürecekleri öğrenildi.

MURAT HOROZ

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Güven, timleri, kurban, satıcısı, kılığına, girip, denetim, yaptı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.