booked.net
 
 

 

Damat

Ünal Aysal'dan ilginç Fatih Terim açıklaması

Ünal Aysal'dan ilginç Fatih Terim açıklaması Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Londra'da düzenlenen 'Futbolun Liderleri' zirvesine konuşmacı olarak katıldı.



Aysal, Fatih Terim'in başarılı olmasına rağmen takımdan gönderilmesiyle ilgili bir soruya, "Türkiye'de bu çok olağan bir şey. Böyle değişiklikler camiamızın tarihinde zaman zaman yaşanmıştır" şeklinde yanıt verince salonda gülüşmeler yaşandı.Bu yıl Londra'da düzenlenen konferansta Juventus Kulübü Başkanı Andrea Agnelli ile birlikte katılan Ünal Aysal, soru-cevap şeklinde gerçekleşen açık oturumda Terim'in takımdan ayrılmasından, UEFA'daki gelir dağılımına kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.Takımda sert değişiklikler ve reformlar yaptıklarını kaydeden Aysal, "Bir şeyler kötü gittiğinde, sadece bir kişiyi ya da bir kurumu suçlayamazsın. Bu yüzden şiddetli değişiklikler yaptım. Avantajım futboldan gelmiyorum. Bazı hatalar yapabilirim, ancak yapmamaya çalışıyorum. Takımda sert değişiklikler yaptık. Takımı tamamen değiştirdik. Profesyonellerin yüzde 65'den fazlasını değiştirdik. Sonra 2 Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşadık. Geçen sene de Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final yaşadık. 2 sene sonunda teknik direktörümüzü değiştirdik. Terim, çok iyi bir menajerdi ve ona sahip olduğumuz için çok gururluyduk. Türkiye'de bu çok olağan bir şey. Galatasaray tarihinde bu tarz değişiklikler var. Bu ilk değil. Bu sefer çok başarılıydı. Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Takım için onu düşündü. Biz de onun gitmesine onay verdik" ifadelerini kullandı.

ÜNAL AYSAL'DAN MANCINI'YE DESTEK

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yeni teknik direktör Roberto Mancini'ye sabredilmesi gerektiğini söyledi.

Ünal Aysal, Londra konuşmacı olarak katıldığı Futbolun Liderleri Zirvesi'nin ardından İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Juventus Başkanı ile birlikte açık oturuma katıldıklarını belirten Aysal, birçok konuda katılımcılara düşüncelerini aktardığını kaydetti.
Sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Roberto Mancini hakkında da konuşan Ünal Aysal, "Hocadan benim beklentim oldukça yüksek. Hocayı da baskı altında tutmamak lazım, daha çok yeni geldi. Şu anda kimseyi tanımıyor buna rağmen iki önemli maça çıktı. Şu anda takdirle kendisini izliyorum. İleride ne yapabileceğini göreceğiz” dedi.
Konferans hakkında bilgi veren Aysal, “Seminere, kulüp başkanlarının yanı sıra CEO'lar ve üst düzey yöneticiler katıldı. Gayet güzel geçti. İngiltere'deki kulüp yöneticileri gayet verimli bir görüşme geçirdik” diye konuştu.
Juventus Başkanı ile beraber konuştuklarını belirten Aysal, “Bu bir açık oturum şeklindeydi. İki kulübün kendi aralarındaki ilişkilerden ziyade ikisinin de birbirine benzer tarafları konuldu. Yapılarındaki son iki üç sene içerisindeki değişiklik, hareketlilik ve reformlar tartışıldı. Bunların yanı sıra dünya futbolu, Avrupa futbolu konuları konuşuldu” ifadelerini kullandı.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Ünal, Aysaldan, ilginç, Fatih, Terim, açıklaması

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.