booked.net
 
 

 

Damat

Hasta taşımada kullanılan akülü golf aracını çaldılar

Hasta taşımada kullanılan akülü golf aracını çaldılar Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisi önündeki hasta taşıma işinde kullanılan akülü golf aracını çalan 3 kişi, güvenlik kamerasına yakalandı.



Hastane acil servisine muayene olmak için gelen 3 kişi, hastane çıkışında acil servis önündeki hasta taşıma aracını alarak kaçtı. Sümer Mahallesi'nde çıkmaz sokakta kaza yaparak durabilen hırsızlar polis tarafından yakalandı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde önceki gece 24:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre hastane acil servisine muayene olmak için gelen B.S.(18), T.S. (19) ve Y.K. (17), muayene işlemi bitekten sonra dışarı çıktı. B.S. hastanenin başka biriminden acil servise hasta getirilen ve anahtarı üzerinde bırakılan akülü araca binerek kaçtı. Hırsızlık anı hastanenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Güvenlik görevlileri akülü aracın çalındığını fark edince peşinden koştu. Ancak caddeye çıkan B.S. hastaların taşındığı araçla birlikte kaçarak ortadan kayboldu. Güvenlik görevlilerinin haber vermesiyle polislerde akülü aracın peşine düştü. Akülü aracı çalan B.S. daha sonra yanına T.S ve Y.K.'yi alarak Sümer Mahallesi'ne doğru gitti. Burada polislerin takibinden kaçamayan B.S. park halindeki bir otomobile çarparak durabildi. Polisler tarafından gözaltına alınan ve alkollü oldukları öğrenilen 3 kişiden B.S. ve T.S. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

HABER: EMRAH VAROL

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Hasta, taşımada, kullanılan, akülü, golf, aracını, çaldılar

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.