booked.net
 
 

 

Damat

İstanbul'daki mühimmat kazıları sona erdi

İstanbul'daki mühimmat kazıları sona erdi Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Maltepe Gülsuyu ve Sultangazi Kent Ormanı'nda mühimmat kazısı yapıldı.



DHKP-C'ye ait olduğu iddia edilen mühimmata yönelik yapılan kazı çalışmalarında çevik kuvvet ekipleri de görev aldı. Sultangazi'deki çalışmalar saat 12.30 sıralarında tamamlanırken, Gülsuyu'ndaki çalışmalar ise saat 15.00'a kadar sürdü. Sona eren çalışmalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı. Aramalarını tamamlayan ekipler, bölgeden ayrıldı.

İstanbul'da mühimmat kazısı

Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C'ye ait olduğu iddia edilen mühimmata yönelik Maltepe Gülsuyu ve Sultangazi'de kazı çalışması başlattı. Gülsuyu son duraklar mevkiinde ormanlık bir arazide yapılan çalışmalar sırasında Çevik Kuvvet polisleri de geniş güvenlik önlemi aldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan kazı çalışmalarında, DHKP-C'ye ait olduğu iddia edilen mühimmatın arandığı ileri sürüldü.

Sultangazi'deki aramalar sona erdi

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Sultangazi Kent Ormanı'nda başlatılan mühimmat araması sona erdi.

Maltepe Gülsuyu ve Sultangazi'de ormanlık alanlarda Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri tarafından mühimmat kazısı başlatıldı. Sultangazi'deki çalışmalar saat 12.30 sıralarında sona erdi. Ekipler, aramaların ardından ormanlık alandan ayrıldı. Maltepe'deki aramalar ise devam ediyor.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   İstanbuldaki, mühimmat, kazıları, sona, erdi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.