booked.net
 
 

 

Damat

Türbe hırsızlarının dosyası kabarık çıktı

Türbe hırsızlarının dosyası kabarık çıktı Emir Sultan Hazretlerinin yakını olan Seyit Pir Emir Mehmed Hazretlerinin türbesine kapıyı kırarak giren hırsızların son 2 ayda aynı yeri 3 defa soydukları belirlendi.



Şahısların daha önceki hırsızlıkları ile ilgili görüntüler de ortaya çıktı.Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde Piremir Mahallesi'ndeki Pir Emir Türbesi şimdiye kadar 3 defa soyuldu. Önceki gün önce türbenin kapısını kırıp yardım kasasını çalan hırsızlar polis tarafından her yerde aranırken, 3 zanlının türbede daha önce gerçekleştirdiği başka bir hırsızlık olayının da güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Başlarına kadın çorabı geçiren iki hırsız, türbe kapısını tornavida ile açarak içeri girdi. Daha sonra türbenin sol tarafından bulunan pencere önündeki yardım kasasına yönelen soyguncular, yardım paralarını almak için çalışırken polis sürpriziyle karşılaştı.

POLİSİ GÖRÜNCE İKİ BÜKLÜM OLDULAR

Akşam saat 22.00 sıralarında devriye gezen polis otosunu gören dışarıdaki gözcü, kapıyı açarak içerideki arkadaşlarına haber verdi. Polis korkusuyla türbe içinde iki büklüm olan hırsızların telaşı ve korkuları güvenlik kamerasına yansıdı. Bir hırsız türbe penceresi önünde yatarak görünmemeye çalışırken, diğeri de kapının eşiğinde polisin gitmesini bekledi. 3 hırsız, polisin ayrılmasıyla türbeden hızla uzaklaştı.Mahalle sakinleri, türbeye sürekli hırsız girdiğini belirterek bu konuda gerekli önlemlerin artırılmasını istedi.



12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Türbe, hırsızlarının, dosyası, kabarık, çıktı

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.