booked.net
 
 

 

Damat

Türel, 'Sevsinler sizin gibi çevrecileri'

Türel, 'Sevsinler sizin gibi çevrecileri' Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, 'Sevsinler sizin gibi çevrecileri' dedi ve açıklamalarda bulundu.



Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, “Gezi Parkı olaylarının üç beş ağacı korumak için yapılan bir eylem olmadığı bugün anlaşılmıştır. Halkımızın birliği ve beraberliği bu oyunu da bozmuştur” dedi.
Hotel Su'da Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan ve partililerin katıldığı toplantıda Türel, yerel seçimler öncesi genel değerlendirme yaptı. Türel, AK Parti'nin iktidara gelmeden önceki dönemlere ait eleştiride bulunarak, “Türkiye demokrasisi AK Parti iktidarından önce ayağına prangalar vurulmuş bir vesayet demokrasisiydi. Sandıkta istediği sonuçları alamayanlar bir takım oyunlarla ülkeyi karıştırarak istedikleri adayı iktidar ederek antidemokratik bir hakimiyet sürdürdüler” dedi.

“GEZİ PARKI SİVİL DARBE TEŞEBBÜSÜ”
Sandıkta seçimle iktidar olduklarını belirten Türel, Gezi Parkı olayrının bir sivil darbe niteliği taşıdığına dikkat çekti. Türel, “Sandıktan umudunu kesenler farklı yöntemlerle yeni darbe arayışına girmiştir. Geçmişte bazı kurum ve kuruluşlarca denenen darbe girişimleri şimdi artık bir sivil darbe girişimiyle Gezi Parkı oyununa dönüştüğünü hep birlikte görüyoruz. Gezi Parkı olaylarının üç beş ağacı korumak için yapılan bir eylem olmadığı bugün anlaşılmıştır. Halkımızın birliği ve beraberliği bu oyunu da bozmuştur. Gezi park platformu üyeleri olaylardan sonra basına yaptıkları açıklamalarda çevreyle ilgili bir tek söz etmemişlerdir. Aksine biz gezi parkı olaylarının içerisinden nasıl bir siyasi parti oluşturabiliriz şeklinde maskelerini düşürmüşlerdir” şeklinde konuştu.

1 MİLYON AĞAÇ DİKTİK
Gezi Parkı olaylarında Antalya'da sokağa çıkan çevrecilerin amaçlarının başka olaylar olduğunu da ifade eden Türel, “Gezi Parkı olaylarında Antalya'da sokağa çıkan eylemcilerin acaba kaçı Antalya'ya bir fidan dikti. AK Parti iktidarlığında 2,6 milyar ağaç dikildi. Ben belediye başkanlığı yaptığım zamanlarda Antalya'ya 1 milyon ağaç diktim. Sevsinler sizin gibi çevrecileri. Çevrecilik ağaç dikmekle olur. AK Parti binasına sağa sola saldırmakla olmaz. Burada kim çevreci halkımızın takdirine bırakıyorum. Biz ağaç dikerken o çevrecilerden kimse yanımızda yoktu. Maksat üzüm yemek değil maksat bağcıyı dövmek” şeklinde konuştu.

ANAHTAR SEÇİM
2014 yerel seçimlerine değinen Türel, “Aslında bir yerel seçim hiçbir zaman bir genel seçimden, Cumhurbaşkanlığı seçiminden daha önemli değildir. Ama bu yerel seçim Cumhurbaşkanlığı yerel seçiminden 2 ay önceyse, bu yerel seçim genel seçimden 1 yıl önceyse sonrasında gelen seçimlerin bir anahtarı haline gelmiştir. O iki seçimin anahtarı yerel seçimler olacaktır. Antalya'da teşkilatımızın her kademesinde ki arkadaşlarımızın sorumluluğu büyüktür” dedi.
Konuşmasının sonunda Muratpaşa ilçesinde yapılan bir seçim araştırma sonucunu da açıklayan Türel, Muratpaşa'dan gelen bu sonucun sevindirici olduğunu söyledi. Türel konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Muratpaşa'dan güzel sesler geliyor. Türkiye'nin önde gelen araştırma firmalarından birisi Muratpaşa ilçemiz için bir çalışmayı tamamladı. Bu çalışmaya göre çıkan sonuçta yüzde 41 ile CHP, yüzde 40 Ak Parti ve yüzde 13 MHP sonuçları çıktı. Emekleriniz boşa gitmiyor. İnşallah daha çok çalışmayla istediğimiz gibi sonuç elde edeceğiz.”

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Türel, Sevsinler, sizin, gibi, çevrecileri

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.