booked.net
 
 

 

Damat

Ev kirası için yardım istediği eski kocasından dayak yedi

Ev kirası için yardım istediği eski kocasından dayak yedi Bursa'da 1 aylık ev kirasını ödeyemeyen 3 çocuk annesi, yardım istediği eski eşinden sokak ortasında dayak yediğini iddia edip gözyaşlarına boğuldu.



Bursa'da 1 aylık ödeyemediği ev kirası için yardım istediği eski eşinden dayak yediğini öne süren gözü yaşlı anne, 3 çocuğu ile sokakta kalmamak için yardım edilmesini bekliyor.İddiaya göre, 4 kişilik aile ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi tarafından kapı dışarı edilmek istendi. 2 tane okuyan ve kucağındaki 4 aylık çocuğu ile ne yapacağını şaşıran Sevgi Kocabaş, yardım eli uzatılmazsa çocukları ile dışarıda kalacağını söyledi.Komşularının fitre ve zekatları ile kıt kanat geçindiğini belirten Kocabaş, yardım istediği eski eşinden sokak ortasında dayak yediğini iddia etti. Kucağındaki 4 aylık bebeğini ile 19 seneden beri çektiği sıkıntıları göz yaşları içerisinde anlatan Kocabaş, "Evlendiğimden 1 sene sonra 18 yaşındaki kızım Merve dünyaya geldi. Bundan iki yıl Eşref adındaki oğlum dünyaya geldi. Evliliğimizin 10. yılında kocam benim üzerime kuma getirerek sokağa attı. 3 çocuğumla annemin evine geri döndüm. 7 yıl kendi ailemle beraber kaldım. Ağabeyimle kavga ettiğim için bizi evde istemedi. İki büyük çocuğumu yurda yazdırdım. Bende çalışarak geçimimizi sağlıyordum" dedi.

EŞİNDEN İKİNCİ KEZ DARBE YEDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ
Öğretmenlerinin yardımı ile okuttuğu çocuklarına elinden geldiğince iyi bakmak için çalıştığını belirten Kocabaş, çocuklarımın nafakasını ödemeyen eşini şikayet ettiğini söyledi. Şikayet üzerine korkarak eski eşinin yardım edeceğini söylemesi ile tekrar barışan Kocabaş, "Hapishaneye girecek" diye bize yardım etmeye başladı. Bende çocuklarımın geleceği için barıştım. Ama yine beni yarı yolda bıraktı. Hakan adındaki oğluma hamileyken beni kapı dışarı etti. Hakan dünyaya gelene kadar kendim çalıştım. Ama çocuğum dünyaya geldiğinde çalışmadığım için komşuların yardımı ile geçiniyorduk. 1 aylık kiramı ödeyemedim. Bu yüzden yardım istemek için eski eşimin yanına gittim. Beni sokağın ortasında döverek yardım etmeyeceğini söyledi. Polis ekipleri kiramı ödeyemediğim eve getirdiler ama iki gün sonra ev sahibi yine beni dışarı atacak. Devlet büyüklerimizin bana çocuklarım için yardım elini uzatmasını istiyorum" diye konuştu.

ABDULLAH ÇİBİR-BURAK TÜRKER

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Ev, kirası, için, yardım, istediği, eski, kocasından, dayak, yedi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.