booked.net
 
 

 

Damat

Dünya devinin teknik hatası tüketiciye bayram ettirdi

Dünya devinin teknik hatası tüketiciye bayram ettirdi Walmart'ın İnternet sitesindeki teknik bir hata nedeniyle değeri yüzlerce dolar olan birçok ürün, bir süreliğine 8.85 dolardan satışa sunuldu.



Amerikalı süpermarket zinciri Walmart'ın internet sitesindeki teknik bir hata nedeniyle, değeri yüzlerce dolar olan birçok ürün, bir süreliğine 8.85 dolardan (yaklaşık 18 TL) satışa sunuldu. Bu ürünler arasında yüksek çözünürlüklü 24 inç monitörler ve 578 dolara satılan dijital projektörler bulunuyor.Fiyatlardaki büyük indirimi görenler bunu sosyal medya sitelerinde paylaştı ve ürünler saatler içerisinde tükendi.Walmart sözcüsü Ravi Jariwala, hatanın giderildiğini ve ürünleri alan müşterilerle temasa geçtiklerini açıkladı. Jariwala, siparişlerin iptal edildiğini ve müşterilere geri ödeme yapılacağını ve 10'ar dolarlık hediye çekleri yollanacağını belirtti.Walmart yöneticileri, sitenin hacklendiği iddialarını yalanladı. Şirketten yapılan açıklama, sitede sadece teknik bir sorun yaşandığı belirtildi.

Geçtiğimiz haftalarda Walmart'ın Louisiana eyaletindeki mağazalarında da benzer bir sorun yaşanmıştı. Walmart'ın bilgi işlem sistemindeki bir arıza nedeniyle dar gelirlilere dağıtılan yemek kartlarının limiti silinmiş ve müşteriler kart bakiyesinin çok üstünde ürünler satın alma imkanı bulmuştu.

12 Punto 14 punto 16 punto 18 punto



 ETİKETLER :   Dünya, devinin, teknik, hatası, tüketiciye, bayram, ettirdi

YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!


AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.