booked.net
 
 

 

Damat

 Erdoğan kendini hala iktidar sanıyor..!! muhalefet yerinden memnun, millet hala çaresiz..!! - 26/06/2024





Murat Yalnız
E-Posta
Akp genel başkanı grup toplantısında , Özgür Özel'in kendisine yaptığı "normalleşme/yumuşama " çağrılarına, "esas normalleşmesi gereken muhalefettir, biz iktidar olarak muhalefetle herhangi bir işbirliği içinde olamayız, zaten iktidar , muhalefet işbirliği, siyasetin tabiatına aykırıdır" mealinde bir cevap verdi, ve neredeyse , bu zoraki ilişkinin ölü doğduğunu itiraf etti..
Her ne kadar bu beyanları, rejimin kayyımı Bahçeli ile yapacağı görüşme öncesi bir tür çiçek atma olarak nitelenebilirse de, zoraki muhabbetten bir sonuç çıkmayacağı ortada..
Burada tuhaf olan, Erdoğan'ın kendini , -son seçim sonuçlarına rağmen- hala iktidar olarak görmesi, ve daha da tuhafı, Özgür Özel'in kendisini muhalefette zannetmesi..!! ,
Siyaset kompozisyonundaki bu tuhaflığın esas mağduru da millet..!!
Ekonomik olarak üzerine çökülmüş ve kesim öncesi kurbanlık gibi gıdısı okşananlar fiziki olarak hayatta kalma mücadelesi verirken, ne hazindir ki, verdiği oyun akibetini dahi soracak durumda değil , muhtemelen, olup biteni esefle izliyor.. "Ben son seçimde irademi kullandım, daha ne yapabilirim??!! sorgulamasında ..!!
Türk İş Başkanı ki; i" Külliyenin sendikası" sayılabilir, "böyle bir yoksulluk görülmedi" itirafında bulunmasına ve seçim sonrası gerçekleşen halkın iradesine rağmen;
iktidar yaptıkları kendini muhalefet , muhalefete düşenler de , kendisini iktidar zannediyor..!!
chp, kendisine verilmiş onca oya ve seçimlerden birinci parti olarak çıkmasına rağmen, hala Erdoğana zimmetli oylardan ne alabilirim hesabında.
Atilla İlhan'ın müthiş dizelerinden mülhem, "böyle bir yumuşak !!demokrasi görülmemiştir !!"



Murat Yalnız


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.