booked.net
 
 

 

Damat

 Chp hiç olmazsa Dilruba'nın kedilerine göz kulak olsun.. !!!! - 21/08/2024





Suat Derviş
E-Posta
Chp yetkilileri sokak röportajında söyledikleri nedeniyle tutuklanan genç kadını , lutfedip, 10 gün sonra ziyaret etmişler !!( Tuncay Özkan daha önce şahsen ziyaret etmiş,,!!!)
Dilruba hanım , dışarıda annesi ve 5 kedisi olduğunu,, onları merak ettiğiini söylemiş ve ziyaret edenlere göre morali iyi, sonuçta yalnız bir genç kadın. TC için dışarda olması tehlikeli görülüyor..!
Chp de yalnız bir kadını apar topar derdest eden yargının vereceği kararı tevekkülle bekleyecek ...!!! ( kara para aklama nedeniyle 40 yılla yargılanan kadını da içerde ruhu sıkıldığı için tutuksuz yargılamak üzere salıvermişler...!!)
Chp heyeti gayet ciddi yüz ifadeleri ile kameralara konuşmuşlar . hafif serzenişler var ama .. sıradan bir tutuklu ziyareti olarak.. görevlerini yapmış olmanın huzuru ile ayrılmışlar ..
Genç bir kadın sokakta fikirlerini ifade ettiği için içerde , Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasından salıverilme kararı verilmiş ,, Hamas siyasi büro şefinin yas'ını tutmaya itiraz ettiği için tutukluluk hali devam ediyor ..
Akp liderliği bir "yas ' kararı almış , bütün millettn yas' lanmasını istiyor...
Emir komuta ile yas tutulmaz.. Ortak duygu birliği gerekir .. Hamas ve mensupları iktidar için çok şey ifade edebilir ama başkaları farklı düşünebilir ..
" Yas tutulacak" , "tut " emir komuta zinciri , demokratik bir toplumda kurulamaz...
Chp bu gibi konularda ,,Anayasa ihlalleri ,, haksız hukuksuz tutuklamalar , keyfi işleme istidadı gösteren bir yargı sistemi gibi,,, iktidarın dümen suyunda çalkalanıp duruyor ..
Dilrüba hanımın tutukluluğu da bu minvalde geçiştiriliyor ..
26 ncı Genel kurmay Başkanı ,,fetö tetikçileri tarafından tutuklanınca da ıslık çalarak ,, havalara bakmışlardı ..aynı tutumlarını sürdürüyorlar .. Korkulur ki.. Yeni model Chp tasarlanırken bu boşvermişlik standart hale gelebilir!!
Dilrüba için bir şey yapamıyorlae,, Can Atalay için TBMM ' ni tekrar toplantıya çağıracaklarmış... Bir işe yaramayacağı açık.. Laf olsun torba dolsun havasındalar....!!
Bari bu sefer muhalefet dayak yemesin ,,!!
Hayvan haklarını da koruyamadılar ..
Hiç olmazsa Dilrüba'nın kedilerine göz kulak olabilseler ..!!!!






Suat Derviş


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.