booked.net
 
 

 

Damat

 Cumhuriyet'in "FETRET" dönemi...!!! - 07/10/2024





Murat Yalnız
E-Posta
Her gün kadınlar öldürülüyordu, sıra çocuklara geldi, Diyarbakır'ın bir mahallesinde , 8 yaşındaki Narin'i aile içinde katlettiler, yetkililer de- tahkikatı ekşi hamur gibi yaydıkları için-, "üstünü kapatmaya çalışıyorlar", şüphesi yaygın....
Dünya ya nizam verme iddiasında olan bir yönetim var, 20 hanelik bir mahallede, küçük bir kızın canının hesabını sormakta, küçük bedeninin boğulup atıldığı derede, "aheste kürekler çekiyor, birileri uyanmasın" dercesine....!!
Türkiye'nin batı ucunda bir ilçede , sapık güruhu, üstelik anası olacak mahlukun yardımı ile 2 yaşındaki çocuğa tecavüz ettiler, komaya soktular, yavrucak direnmeye çalıştı, dayanamadı, Hastahanede hayatını kaybetti..
İstanbul'un göbeğinde, bir başka sapık iki kızı kesiyor, parçalara ayırıyor, hızını alamıyor, kendisinden iğrenmiş olacak ki, kendisini de iptal ediyor..
Yakın geçmişte, bir başka sapık, kız arkadaşını parçalara ayırmış ve çöp konteynırına atmış ve aylarca kaçmayı başarmıştı -Narin'in katilleri gibi-
sonunda yargılanıp mahkum olmuş, rivayete göre hapishanede hücresinde kendini asmıştı, şüpheler yoğunlaşınca mezarı açıldı , mezardaki malzemeninin kendisine ait olup olmadığı adli tıpta inceleniyor, Narin'in tahkikatına benzememesini ummak, artık bu Türkiye de naif bir temenni halinde .. !!
Doğu batı, aile içi, dışı farketmiyor, ülkede sapıklık, dünyada benzeri olmayan türde caniliklerle beraber toplumu tehdit ediyor..
Uyuşturucu içerde, okulların önünde çocukların olmayan harçlıkları ile alınır halde - geleceğe dönük genç beyinleri zehirliyor..
Son olarak, Türkiye den hareket eden Kaptanı ve mürettebatının çoğu Türk bir gemiye, İspanya yakınlarında ,-4 ton uyuşturucu yükü ile-, uluslararası sularda el konuyor ..
Yönetenlerden ses çıkmadı, sanki , ihracat kaleminde artış oldu..!!
Osmanlı'da , Fetret dönemi , büyük bir kargaşayı tanımlar ..
Sonunda, biri çıkmış ve kargaşayı sona erdirmişti..
Bugünün Türkiyesinde ise, ümitli olmak için ne yazık ki, ciddi bir neden yok, çeyrek yüzyıllık iktidar ise, eş başkanlığı yaptığı projenin kana buladığı bölgede, beka'nın tehlikede olduğundan bahsediyor, muhalefet ise , kazanmadığı parayı nereye harcayacağını bilemeyen hovarda gibi, cebinden yiyor..!!





Murat Yalnız


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;

AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.