booked.net
 
 

 

Damat

 Yeni model istikşafi görüşmeler ve "olmayacak dua" ya amin.. - 25/06/2024





Sami Paşaoğlu
E-Posta
7 Haziran 2015 Seçimleri sonucunda , Davutoğlu'nun parlak buluşu olan "istikşafi" görüşmeler ile Kılıçdaroğlu ve ekibi( Chp) uyutuldu,
Arada , her ne hikmetse , bombalar patladı, masumlar öldürüldü,, Chp , hakkı olan hükümeti kurma yetkisinde ısrarlı olamadı ( zaten siyasetlerinde , mücadele yok , o zaman helalleşme işaretleri vardı, şimdilerde normalleşme/yumuşama süreci gündemde!!)..
Kasım ayında saray kurnazları erken/tekrar seçim ambalajı ile , ülkeyi seçime zorladılar, yine Chp kuzu kuzu ( veya tıpış tıpış) iktidara uydu, sonuçta sandıktan hezimet çıktı, Akp , çoğunluğu kaybettiği seçimi 6 ayda tekrar seçim ile zafere çevirdi..
Son Mahalli seçimlerde, Chp, cam tavanı parçaladı, millet bir kere daha "yürü arkandayız" dedi, ama son gelişmelere bakınca, "ben yalnız başına yürüyemem, hazır değilim " havasında ayak sürüyor..
Millet, pre- koma halinde ( koma öncesi) moralini teslim etmiş , canını teslim etmemek için direniyor, Chp yine , yeni tür bir istikşafi görüşme trafiği içinde..!!
Genel başkan yardımcısı Prof.'u İngiliz vatandaşının ayağına gönderdi, 4 saat görüştüler, Ekonomi Prof'u, görüşmeyi özetlemeye çalıştı, kem, küm etti, keçi boynuzu kıvamında dahi bir fayda beyan edemedi.
Üstelik, İngiliz , kendisini " protokol kurallarına uymadan kabul ettiğini ama onun tribünlere oynadığını"iddia ederek, x üzerinden istiskal etti..
Televizyonda , "çok güzel hareketler " diye bir dizi var, güldürürken , düşündürüyor, Chp , kusura bakmasın , "çok acemice hareketler bunlar" gibi bir tutum içinde , güldürmüyor , ama , sanki , kendisine oy verenleri endişelendiriyor..!!
Özgür Özel , verilen oyları , "kredi" olarak değerlendiriyor, ama , kredi borç demek, geri ödemesi var ve zaman işliyor, hele hele, saray kurnazlarının 4 sene seçimsiz dönem nakaratına uymak, "açlığa tam alışırken "seçmenin uful etmesine yola açmak demek..
Çok derin analizlere gerek yok, hatırlatalım, "olmayacak duaya amin" demek diye güzel bir söz var. Fazla zorlamayın, bir de sizin olabilir ama milletin 4 senelik sabrı yok..!!





Sami Paşaoğlu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.