booked.net
 
 

 

Damat

 Bu sezon süper lig TFF Başkanı ile Ali Koç arasında geçer..!! - 19/07/2024





Sevim Çalışkan
E-Posta
TFF seçimini yaptı, adaylardan biri ürkütülüp kaçırıldı, reisin federasyonu olarak çalışacak iki adaydan "omuzu kırık" olanı seçildi..
Sanki "beklenmedik" şekilde seçilen, hemen reise derin bağlılığını belirtti siyasi yandaşların yaptığı gibi "talimatlarına" hazır olduğu mesajını verdi..
Yeni Başkan "alemde" , kabadayı profili çiziyor, dikine konuşuyor , hoşuna gitmeyen kararlar veren hakemleri stadın altında hürriyetlerinden men ediyor.!!
(bu nedenle mahkumiyeti de var..)
Yönetim modeli olarak, dostu olmaktan gurur duyduğunu söylediği Cumhurbaşkanı'nın iş tutma biçimini uygulayacağı konusunda şüphe yok..
Seçimden kısa bir süre önce, yıllarca Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında tartışma konusu olan sezon "2011 'in şampiyonu Trabzonspor'dur" ahkamını kesti..
Ali Koç, TFF Genel kurulunun meşru olmadığını beyan etti, üçüncü aday olarak yarışmak isteyen ve yeterliliği de olan adayın sülalece hedef alındığını ileri sürerek adaylıktan çekilmesi seçime gölge düşürdü..
Ama, son zamanların modasına uygun olarak , seçimin fiilen yapılmış olması, ona bizatihi meşruiyeti kazandırıyor.. Bu sefer atı alıp Üsküdar'a geçen-, TF Federasyonunun yeni başkanı oldu..
Fenerbahçe, Ali Koç'un beyanları ile, TFF'nun yeni yönetiminin meşruiyetine gölge düşürdü, seçimin adil olmadığını savundu, adil olmayan bir seçimden çıkan yönetim ile nasıl çalışacak..??!!
önceki yönetim ile ilgili olarak, "ben varken Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" tezi, yeni yönetim ile çöktü mü yoksa büsbütün tedavüle mi girer yakında anlaşılır..
Ama bir gerçek ortada , bu sene süper lig , Ali Koç ile Yeni Başkan arasında oynanır..!!









Sevim Çalışkan


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.