booked.net
 
 

 

Damat

 Komutanlar Hüda Par Genel Başkanını ile yan yana ..!! - 27/08/2024





Serdar Kalın
E-Posta
Hüdapar'ın Türkiye Cumhuriyeti ile ilgili görüşleri belli..
"Beka" deyince mangalda kül bırakmayanlar, küsüratın küsarıtı bir oy için , Cumhuriyetin bütün değerlerine karşı bir siyasi hareket ile el ele, kol kola ...!!
Akp , siyaseten savrulma halinde , "virile girmiş bir uçak" gibi, mukadder sonu için gün sayıyor...
Mhp, son dönemin bütün iktidar kaymağını , "taş atıp kolu yorulmadan" yemeye devam ediyor, Gezi davası esirleri için titizleniyor, ülkeyi bölme için siyaset yapanlarla aynı podyuma çıkmakta sakınca görmüyor. Devletin bekası değil kendi bekası için pozisyon tutuyor...
Siyaset bazı zaman dilimlerinde şuur kaybı yaşayabilir, ..
Devlet kuran ordunun sorumluluğu siyasetçilerin sorumluluğundan farklıdır..
Ergenekon komplo davaları ile ordunun genetiği ile oynandı, değişen rejim ile de siyasetin etkisine girdi, "sözde" askeri vesayet sivil vesayete dönüştü.!!
Malazgirt'ten Anadolu'ya karada yapılan savaşlar ile girildi.
Hüda Par Genel Başkanı ile yan yana fotoğraf veren komutanlar arasında kara kuvvetleri komutanı ve Genelkurmay Başkanı yok, Dezenformasyon Başkanlığı , kadraja sığamadıkları için, görünür olmadıkları açıklaması yaptı,..!!
Denizci ve havacı komutan kadraja sığmış, tam da Hüda Par'ın kol mesafesinde, Anadolu'yu fetheden askerler, ok, yay ve mızrak ile savaştılar, hücumbotları veya insansız hava araçları yoktu. Dolayısı ile denizci ve havacının "Akp siyaseti hariç" neyi temsil ettiği anlaşılamadı,.. !!
Hüda Par ile yan yana fotoğraf veren komutanlar ve Akp genel başkanı ile birlikte çay toplayan yüksek yargı arasında "Anayasal düzen" bakımından mahiyet farkı yok..
15 Temmuz itibarı ile Üniformanın ütüsü bozuldu, ne kadar düzeldiği belli değil , siyasi fotoğraflar ile zorlamanın anlamı yok..









Serdar Kalın


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.