booked.net
 
 

 

Damat

 KRİPTO AKP’li, DEVLET BÜYÜĞÜMÜZ - 03/11/2015





Adaletli Yargıç
E-Posta
Sayın Ahmet Hakan bugünkü yazısında bir çok nedenin 10’unu sayarak "MHP'nin Sayın Bahçeli'yi neden taşıyamayacağını?" özetlemiş.

Tespitler çok önemli olmakla birlikte "Bahçeli’nin 7 Haziran’dan beri ne yapmak istediğini anlayabilen kimse yok." diyerek bir tespitte bulunmuş.

Ben Sayın Bahçeli'yi anlayanlardan biriyim galiba! Sayın Bahçeli adı üzerinde "DEVLET". Devlet dediğin önemlidir. Devletin bekası için çok şey yapılabilir. Acaba devlet gizli AKP'li olabilir mi?

Bu soruyu sorarak yazıyı geliştirmek isterken sosyal medyada dolaşan bir baloncuklu fotoğraf geldi. Fotoğrafı önce yazıyla anlatayım dedim baktım yazı ile anlatılacak gibi değil; sokaktan iki devletli fotoğrafı bulayım ve montajlanmış bu fotoğrafı paylaşarak anlatayım dedim.


Soldaki devletli, sağdaki başkanına görev bilgisi verirken; başkanı da ona sevgilerini iletiyor.
İşte budur; strateji, bağlılık, derinlik, karmaşa aklınıza ne gelirse var... Kurtlar Vadisi'nde bunu düşünemezlerdi ama nasıl olur da Sayın Ahmet Hakan’ın aklına gelmedi anlamadım?

Devletin yaptıkları yapacaklarının teminatıysa eğer..............................yandı gülüm keten helva.

Bir anektod la bitireyim bari.
Fi tarihinde (7 Ekim 2002 tarihli Genel Kurul'da), MHP ve Devlet o vakitte bile var iken, meclisin "çalışmaya devam" kararı alması teklifinin oylamasında, Allah selamet versin meclisi yöneten başkan Sayın Ömer İzgi, işari oylama yapmıştı (Sinema artizlerimizden Sayın Ediz Hun meclisin kapanması yönünde oy kullanmıştı). Çoğunluk, meclisin "açık kalması yönünde" olmasına rağmen; başkan oylamayı karmaşaya, gümbürtüye getirip; tersi olan "kapatma kararı" şeklinde açıklayarak oturumu kapatmıştı.

Böylece MHP ve tabii ki Devlet sayesinde seçime gidilmiş ve bugünlerin yolu açılmıştı.
Bu da böyle biline...




Adaletli Yargıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.