booked.net
 
 

 

Damat

 Fazla eğilmişsin, "muhterem" - 17/07/2024





Sami Paşaoğlu
E-Posta
Resmi kılık taşıyan bir devlet görevlisi Devlet beyi görünce -muhtemelen heyecana kapılmış- eline doğru hamle yaparken hem fazla sokulmuş hem de abartılı kavrama yapmış.!!
Bu gayrı ciddi yakınlaşma, toplumun önemli bir kesimini rahatsız etti.. Resmi selam ile karşılama konusunda bir tereddüt yok, ama, kırk yıldır görmediği babasına kavuşmuşcasına "el öpme" gösterisi bir mesaj ise, bu kimsenin umurunda olmaz ama toplumun önemli bir kesiminde ağır bir güvan kaybına sebep olur.
Her fırsatta Anayasa Mahkemesini Başkanını istiskal eden ve mahkemeyi lağv etmekten bahseden Devlet Bey , silahlı bir devlet teşkilatına el öptürmekte cömert davranıyor...
Silahlı teşkilatla ünsiyeti var, yargı konusunda ise " gözdağı" pozisyonunu koruyor..
Komplo teorisi meraklılarının okumalarına göre , teşkilatla bu kadar yakınlaşmanın fotoğrafı , devletin tepesine yönelik bir mesaj gibi ..
Halbuki , fay hatlarını etkileme ihtimali olan gelişmelerde, cumhur bileşenleri, birbirlerini ziyaret edip -ruberu- yüz yüze içlerini dökerek hem rahatlıyorlar hem de sorunları ortadan kaldırıyorlar..
Diğer durumlarda , Devlet Bey, bilinç altı kurgu yöntemine başvuruyor, kendini , kendine özel semboller ile ifade ediyor mesajını bu yolla iletiyor.. Bazen, ofisinde avcı çizmesi ile volta atıyor , bazen eski model bir arabada çaldığı kasetteki şarkı ile meramını anlatıyor , bazen eskilerin "şövalye"dedikleri ebadda yüzüğünün üzerindeki kelamlar ile muhatabının dikkatini çekiyor..
Bufotoğraftan sonra acaba, Anayasa Mahkemesi üyeleri nasıl etkilenmişlerdir, diğer yargı mensupları, misal olsun, Sinan Ateş davasında 19 temmuz da mütalaa/karar verecek mahkeme üyeleri, nasıl bir ruh haleti içine girmişlerdir , kimsenin umurunda değil..!!
Ankaranın göbeğinde katledilen Sinan Ateş'in karısının koruma sayısı arttırılmış, kocasının davasını can siperane takip ediyor, başvurmadığı yer kalmadı, sonuç; koruma sayısı arttırıldı, çelik yelekle dolaşıyor, Dosyada el öpen teşkilatın mensuplarının da adları geçiyor.. .
Katledilen kocasının davasını takip eden bir kadının "Anakara'da" can güvenliği yok, göğsünü gere gere mahkemeye gidemiyor.. !!






Sami Paşaoğlu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.