booked.net
 
 

 

Damat

 Özgür Özel'in "Kurtlarla" dansı... - 24/07/2024





Recep Peker
E-Posta
Chp Genel Başkanı, Bahçeli'nin Chp'ne ve kendisine dair hakaretlerine cevap verirken Sinan Ateş cinayeti ile ilgili olarak , üstü kapalı- önemli delillerden haberdar olduğunu beyan etti.
Özgür Özel, uzun zamandır, Mhp içindeki "muvazzaf" vekil ve yönetici olan bir ikiliden ve cinayeti azmettiren ile ilişkilerinden bahsediyor ve zamanı gelince Türkiyenin bu gerçeği öğreneceğini iddia ediyor..
İddiaların sahibi; Türkiyenin son seçimlerden birinci çıkmış partisinin Genel Başkanı... -kahvehanede değil,-grup toplantısında, TBMM çatısı altında itham ediyor..
Kendisinde olan bilgilerin normal bir yargılamada, derdest dava iddianamesinde bulunması gerektiğine vurgu yapıyor, sonuç olarak gizli ellerin bu gerçeği "şimdilik" karartığına işaret ediyor..
Türkiye bir çok konuda , gri alanları fazla olan bir dönemden geçiyor.. yürürlükteki rejimin enfekte ettiği bir yargı erki bütün toplumun gözü önünde kaybettiği tarafsızlığını bulmaya çalışıyor..!!
Cumhur ittifakı bileşenleri AİHM dahil, yüksek yargıyı arka bahçeleri gibi görüyorlar, kapatmayla tehdit ediyorlar, kararları üzerinde derin hukuk bilgileri !! ile ahkam kesiyorlar, yüksek yargıçları çocuk gibi azarlıyorlar... Uluslararası yargı kararlarını nereden aldıkları belli olmayan bir yetki ile, -temcit pilavı- servis eder gibi "yok hükmünde" sayıyorlar..
Yargı yılı açılışlarının külliyede , tek kişilik yürütmenin "mekanında" yapılması da ne kadar uyumlu bir yargı ile karşı karşıya olduğumuz konusunda yeterli fikir veriyor..
Bahçeli, sürekli DEM partisinin kapatılması gerektiği yönünde tavsiyelerde bulunuyor..
Terör ile iltisaklı bir parti olduğunu ve siyasi olarak temsil kabiliyetinin bulunmadığını tekrar ediyor..
Milliyetçi hassasiyetleri öne çıkararak sürdürdüğü bu konforlu pozisyon Sinan Ateş cinayeti sonrasında ciddi biçimde yara almış gibi..
Kendi içlerinden temayüz etmiş bir ülkücünün katledilmesi karşısında üç maymunu oynamaları hem toplumun hem de siyasetin meseleyi sahiplenmesine yol açtı..
Geride kalan ailesi ise, bu cinayetin aydınlanmasını varlık nedenleri yaptılar, tabiri caiz ise kurt gibi takip ediyorlar..
Bir başka partinin avcılar derneği gibi kapatılması talimatını her vesile ile yenileyen Bahçeli, Özgür Özel'den sert ve suçlayıcı karşılıklar alıyor..
İstihbari alanda da önemli görevler yapmış eski bir Emniyet görevlisi , partisi hakkında "kapatılma davası" açılması zorunluluğundan bahsetmiş..
Bahçeli kendisine saygı göstermekte kusur etmeyen Özgür Özel'in Anayasa Mahkemesi Başkanı gibi kulağını çekeceğini zannediyor ve ciddi biçimde yanılıyor...
Bu dava, zannettikleri gibi ham, hom şarolop'a getirilip mahkemede bitmez ....
Sonuçları da siyaseten daha önemli olacağa benziyor..





Recep Peker


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.