booked.net
 
 

 

Damat

 Muhalefete ev ödevii: 2002 de Yazar kasa atan - 23/08/2024





Hamiyet Vefalı,,
E-Posta
En son koalisyon hükümeri zamanında bir haysiyetli muhterem Başbakanlğın önüne yazar kasa atmış, pahalılığı telin etmişti..!!!
Bu şerefli arkadaşın akibeti hakkında fazla bie bilgi paylaşılmadı..!!
Bugün, vatandaş semt pazarından zeytini tane ile alıyor, kuru soğana muhtaç, Dilimler halinde alma raddesinde ..!!!
2002 de bir tetikçi yazar kasayı dönemin Başbakanı Ecevit'in arkasında atmış ve mevcut ekonomik düzeni protesto etmişti..
O zaman" geri " demokratik düzen vardı. Kimse kendisine ilişmedi ..
Bugün, ileri demokrasi var. Farz-u muhal Beştepe önüne bir yazar kasa fırlatılsa, aynı gün akşam saatlerinde, uyup uymadığına bakılmaksızın, yazar kasa, atanın uygun yerine bir şekilde monte edilir. Yandaşlar ve yancılarca " güzel oturduğuna" dair, paylaşımşlar yapılır..!!!!
Muhalefet. bu değerli yazar kasa atıcısını bulsa ve bugüne dair fikrini sorsa iyi olur.. Ama yüksek muhalefet politikaları , bu tarz ufak politikalarının önüne geçiyor,,!!!
Muhalefet ve özellikle ana muhalefet ki; Kendileri, kendilerine rağmen birinci parti durumundalar, muhafazakar seçmeni ürkütmekten korktukları için, mahçubiyetten neredeyse muhalefet yapmaktan imtina edecekler.. Onümüzdeki seçimlere kadar, açlıktan ölmeyerek kalan seçmenler bize oy verir ve iktidar oluruz "rasyonel !!!" beklentisi içindeler...!!!
İktidar ortakları her konuda, Sayın Cumhurbaşkanlarının talimatı ile hareket ediyorlar.. ( neredeyse tuvalete talimatla gidecekler!! ))
Ana Muhalefet de biraz daha gayret ederlerse, dünya siyaset tarihine, Sayın Cumhurbaşkanı'nın talimatı ile muhalefet yapanlar olarak geçecekler !!
Bulun bu yazar kasa atanı ve fikrini alın, ya da zaman aşımı falan takılmayın, Savcılığı suç duyurusunda bulunun. Kimden ne aldı da Başbakanın arkasından kasa atma cüreti gösterdi ?..
Bugün ortalık yanıyor.. Muhalefet ortada yok, hiç olmazsa bu eski memurdan biraz muhalefet dersi alın ...









Hamiyet Vefalı,,


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.