SEVGİLİ okuyucularım, Fetullah ekibinin sadece Türkiye’de değil, dünyanın neredeyse her ülkesinde inanılmaz bir örgütlenme gücü var. İsmini duymadığımız ülkeleri bırakın bir yana, bunların ABD’de bile açtığı okullar var.
Yaptıkları gerçek dışı propaganda şöyle:
“Biz bu okullarda Türkçe öğretiyoruz, Türkiye’yi sevdiriyoruz. Bütün dünya Türkçe öğreniyor!”
Yurtdışındaki okul sayısı bin’e yakın. Rakamın büyüklüğüne bakar mısınız!
Türkiye’de ise üniversiteleri, sayısız okulları, kolejleri, dershaneleri, kursları, öğrenci yurtları var. Ülkemizin dört bir yanını örümcek ağı gibi sarmış durumdalar.
Bu kurumlarda yüzbinlerce genç beyin onların ilkeleri doğrultusunda eğitiliyor, beyinleri yıkanıyor.
Çocuklar, Fetullah’ın direktifleri doğrultusunda askeriye, mülkiye ve adliyeye girme peşinde.
Böylece Türk ordusunun okullarına girmeyi başarıyorlar. Sonrası subaylık ve astsubaylık. Durum çakılmasın diye, örneğin imam hatip mezunları askeriye sınavlarına girmiyor. Oralara normal okullardan, ya da kolejlerden mezun olan parıltılı çocuklar sokuluyor.
Bundan sonraki en büyük amaç, o çocukları mülkiyeye sokmak.
Başka bir deyişle, onları polis, kaymakam, vali yapmak. O nedenle, bu ......
Kaynak :
http://www.ilk-kursun.com/haber/107855
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.