SEVGİLİ okuyucularım, Türkiye’de olup bitenleri hep birlikte izliyoruz… Ve izlerken yüzümüz kızarıyor, sinir sistemimiz bozuluyor.
Bir ülke düşünün, onu yönetenlerin acizliği, sorumsuzluğu ve hokkabazlığı yüzünden her gün şehit cenazeleri kalkıyor.
Aynı nedenlerle, o ülke savaş durumunda yol alıyor.
Güneydoğu’da Kuzey Irak sınırında kıyamet kopuyor. Teröristler yıllardır o iki paralık, aşağılık, adına Barzani denilen aşiret reisinin koruması altında. Kuzey Irak’tan girip vuruyorlar ve sonra yine oraya kaçıyorlar.
Daha iki gün önce Irak sınırında sıfır noktada olan Şemdinli ilçesine karşı saldırıya geçtiler. Onları püskürtmek ancak ağır çarpışmalar sonrasında mümkün oldu ve yine iki şehit verdik.
Şu tabloya bakın, bölgede jetler ve helikopterler uçuyor ama sadece Türkiye sınırları içindeki teröristler bombalanıyor. Tanklar ve toplar ateş ediyor, ağır silahlar kullanılıyor.
Güneydoğu’da resmen savaş var.
İşin acı tarafı nedir, bilir misiniz? Dünyanın en güçlü orduları arasında gösterilen, ama şimdi kolu kanadı kırılmış olan Türk ordusu, Kuzey Irak’a operasyon yapıp oradaki terör üslerini temizlemiyor.
Bunu yapmak için siyasi iktidarın emir vermesi gerek. Böyle bir emir verilemiyor çünkü ......
Kaynak :
http://www.ilk-kursun.com/haber/113164
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.