SEVGİLİ okuyucularım, “Türkiye’nin belli bölgelerinde savaş var” derken abarttığımı zannetmeyin. Evet, savaş var.
Jetlerimiz kendi toprağımızdaki düşman unsurları bombalıyor, helikopterlerimiz savaş alanlarına indirme yapıyor ve roketlerle saldırıyor.
Tanklar mevzide.
Havan ve top atışlarıyla düşman kuvvetler üzerine bomba yağdırılıyor.
Savaş alanlarına havadan ve karadan takviye kuvvetler, komandolar, cephane, su ve yiyecek gönderiliyor.
Kendi toprağımızı savunurken her gün şehit veriyoruz, Türkiye’nin dört bir yanında her gün şehit cenazeleri kaldırılıyor.
Yapılan resmi açıklamalarda “Teröristlere ağır kayıp verdirilmiştir, şu kadar terörist etkisiz hale getirilmiştir… Geniş kapsamlı operasyonlar sürdürülmektedir” gibi soyut ifadelerin yer aldığını hepimiz biliyoruz.
Kardeşim, benim derdim kaç teröristin öldürüldüğü veya etkisiz duruma getirildiği değil!. Ben şehitlere bakarım.
Alınan –ya da alınamayan- sonuçlara, düştüğümüz duruma bakarım.
Bakınız, resmi açıklamalara göre Şemdinli bölgesinde iki haftadan beri süren ciddi ve şiddetli bir savaş var.
PKK’nın Kuzey Irak sınırının sıfır noktasında olan Şemdinli’ye saldırdığı, bu amaçla yoğun çaba harcadığı artık biliniyor.
Çatışmalar iki haftadır sürüyor.
Bu nasıl iştir ......
Kaynak :
http://www.ilk-kursun.com/haber/113613
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.